ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Home / ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Με 45 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, στοχεύουμε να προσφέρουμε στους σπουδαστές μας, σωστή γνώση και κατάλληλα εφόδια, για να αντιμετωπίσουν με αυτοπεποίθηση και επιτυχία τις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του κοινωνικού, ακαδημαϊκού και εργασιακού περιβάλλοντος.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών που καλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε ηλικία, και στοχεύουν στη γλωσσική επάρκεια. Έπειτα από εξειδικευμένη προετοιμασία, οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις ανάλογες εξετάσεις για την απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού γλωσσομάθειας.

Η διδακτέα ύλη πορεύεται σύμφωνα με τις εξελίξεις της Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας, προσαρμοσμένη στην ηλικία των σπουδαστών, και πλαισιώνεται από οπτικοακουστικά μέσα που μετατρέπουν την μάθηση σε ευχάριστη δραστηριότητα.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και ομοιογενή, τόσο ως προς την ηλικία των σπουδαστών που τα παρακολουθούν, όσο και ως προς το επίπεδο των γνώσεων τους, ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή ροή των μαθημάτων. Για όλες τις γλώσσες υποστηρίζονται τμήματα ενηλίκων που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο σε επίπεδο θεματολογίας, όσο και σε επίπεδο εβδομαδιαίου προγράμματος, καθώς προσφέρεται ευελιξία ως προς τις ημέρες και ώρες παρακολούθησης των μαθημάτων.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από έμπειρους καθηγητές, ως επί το πλείστον φυσικούς ομιλητές (native speakers), συνδυασμός που αποτελεί εγγύηση τόσο για την επιτυχία στις εξετάσεις, όσο και για την επαφή με τον πολιτισμό και τη κουλτούρα της ξένης γλώσσας. Η ενημέρωση και επιμόρφωση των καθηγητών είναι συνεχής, όπως η επίβλεψη και καθοδήγηση τους από τη Διεύθυνση του Κέντρου.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search